df1514b39ccd2d385fd29e19d91b31c8_L

Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα σχολεία για τους μικρούς και τους μεγάλους μαθητές. Οι μεγαλύτεροι έχουν μπει πλέον σε μια σειρά, έχουν εκπαιδευτεί σωστά, ανυπομονούν λοιπόν να συναντήσουν ξανά τους φίλους τους και να τους πουν πώς πέρασαν στις διακοπές τους αλλά και να κάνουν νέους! Αδημονούν να μάθουν νέα πράγματα, να δοκιμάσουν τον εαυτό τους σε νέες προκλήσεις, να γνωρίσουν τον νέο τους δάσκαλο ή τη νέα τους δασκάλα. Τα μικρότερα όμως, τα αγαπημένα όλων «πρωτάκια», είναι τρακαρισμένα, αγχωμένα, ιδρώνουν και ξεϊδρώνουν, σφίγγουν το χέρι της μαμάς ή του μπαμπά και αναρωτιούνται τι είναι αυτό το «υπναγωγείο» όπως άκουσα να το χαρακτηρίζει φίλιο στόμα. Η φιλανθρωπική οργάνωση Ασπίδα για το Παιδί λοιπόν προσφέρει την ευκαιρία στα μικρά παιδιά που έχουν ξεκινήσει να διαβάζουν και τους αρέσει να ακούνε ή να ανακαλύπτουν μόνα τους μια ιστορία  να ξεφυλλίσουν πέντε υπέροχα, καλαίσθητα παραμύθια γεμάτα χρώμα, περιπέτεια, συγκίνηση και πολλά, πολλά συναισθήματα.

Βιβλίο Μπουμπού 2
Συγγραφέας Σωτηρία Φερεντίνου
Εικονογράφος Αλεξάνδρα Καδινοπούλου
Κατηγορία Παραμύθι
Εκδότης Ασπίδα για το Παιδί
Συντάκτης: Πάνος Τουρλής

Μια ζεστή και φιλική συντροφιά πέντε ιστοριών που θα χαλαρώσει τα «σποράκια» από το στρες των πρώτων ημερών και θα τους κρατήσει ευχάριστη συντροφιά στον ελεύθερο χρόνο τους. Ο μονόκερος Ορφέας, ο γάτος Αρτ, το αρκουδάκι Μπούμπου (σε δύο βιβλία) και ο παπαγάλος Πόκο περιμένουν να κάνουν νέους φίλους και να τους εμπιστευτούν τις περιπέτειές τους. Τα παραμύθια είναι γραμμένα από τη Σωτηρία Φερεντίνου που χρησιμοποιεί εξαιρετικά την ελληνική γλώσσα και με πολύχρωμη εικονογράφηση της Αλεξάνδρας Καδινοπούλου! Είναι γραμμένα με αγάπη και περνούν πολλά μηνύματα: φιλία, αφοσίωση, χαρά, δίψα μάθηση, περιέργεια, ευτυχία και πολλά άλλα.

Όλα τα έσοδα που προέρχονται από την πώληση αυτών των υπέροχων παιδικών παραμυθιών προσφέρονται στην αγορά τροφίμων και στην κάλυψη βασικών αναγκών των υποστηριζόμενων οικογενειών της Ασπίδας. Τα βιβλία διατίθενται αποκλειστικά από την «Ασπίδα για το Παιδί» στο τηλέφωνο 2310-551 502.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ασπίδα για το Παιδί», με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την παροχή κοινωνικής φροντίδας σε παιδιά που είναι ορφανά ή είναι μέλη μονογονεϊκών οικογενειών ή προέρχονται από οικογένειες που δυσλειτουργούν. Στόχοι: α) η παροχή βοήθειας στις οικογένειες των άνω ατόμων, τόσο σε υλικό και τεχνικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο, σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, β) η ενημέρωση του κοινού και των εθελοντών σε θέματα που έχουν σχέση με τη βία, την κακοποίηση, τον σχολικό αποκλεισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις συνέπειές τους.

Αυτό το φθινόπωρο λοιπόν αγοράστε για τα παιδιά σας πανέμορφα, καλαίσθητα και καλογραμμένα παιδικά παραμύθια και στηρίξτε την Ασπίδα για το Παιδί που είναι πρόθυμη να βοηθήσει οικογένειες που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Το site της εταιρείας: http://aspidagiatopaidi.gr/

Η σελίδα στο facebook: Ασπίδα ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Πρώτη συγκεντρωτική δημοσίευση στο tovivlio.net.

Leave a Reply

Your email address will not be published.