978-618-03-0656-9_1

Ο μικρός Αντώνιος ονειρεύεται να γίνει ιππότης, με πανοπλία και περικεφαλαία, όμως φοβάται το σκοτάδι! Θα τα καταφέρει να πραγματοποιήσει κάποια στιγμή το όνειρό του, ξεπερνώντας τον φόβο του αυτόν;

Βιβλίο Ζητείται ιππότης!
Συγγραφέας Τζένη Κουτσοδημητροπούλου
Εικονογράφος Ναταλία Καπατσούλια
Κατηγορία
Παραμύθι
Εκδότης Μεταίχμιο
Συντάκτης: Πάνος Τουρλής

Σύντομο και περιεκτικό, το παραμύθι της λατρεμένης Τζένης Κουτσοδημητροπούλου δείχνει στα παιδιά να μη φοβούνται τον φόβο και να παραδέχονται τις φοβίες τους, γιατί αποτελούν κομμάτι της ψυχολογίας τους. Με έξυπνο τρόπο δείχνει πώς να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα και πόσο καλύτερα θα νιώσουν απέναντι στους δικούς τους ανθρώπους να βγουν γενναίοι και ατρόμητοι από τη δοκιμασία αυτή! Με ζωηρότατη εικονογράφηση και απλές προτάσεις, ο μικρός Αντώνιος ζει μια μεγάλη περιπέτεια που τον βελτιώνει σαν παιδί και κάνει τους γονείς του περήφανους.

Η σειρά «Μικρές καληνύχτες» των εκδόσεων Μεταίχμιο αποτελείται από μικρές ιστορίες που διαβάζονται σε σύντομο χρονικό διάστημα, ταξιδεύουν όμως σε μεγάλες περιπέτειες και ξυπνούν έντονα συναισθήματα στους μικρούς αναγνώστες. Νεράιδες, ξωτικά, δράκοι, ιππότες, ζώα και πρίγκηπες, είναι εδώ, χάρη στη φροντίδα και την όμορφη επιμέλεια των εκδόσεων Μεταίχμιο, να συντροφέψουν την καληνύχτα του παιδιού. Χάρη στην τεχνολογία QR Code Reader μπορεί ο γονιός να κατεβάσει ηχογραφημένο το κείμενο στο κινητό του και να βάλει το παιδί να το ακούσει λίγο πριν σβήσει το φως και ονειρευτεί τον δικό του φανταστικό κόσμο.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.