Βιβλιοκριτικές του Πάνου Τουρλή

Καλωσορίσατε!

Αγαπητέ αναγνώστη, σε καλωσορίζω στον μαγικό κόσμο της λογοτεχνίας. Μαζί θα ταξιδέψουμε σε χιλιάδες όμορφους κόσμους γεμάτους ενδιαφέροντα. Είμαι εδώ ελπίζοντας πως μέσα από τα συναισθήματα που μου γέννησε ένα βιβλίο, να σε βοηθήσω να διαλέξεις τον επόμενο χάρτινο φίλο σου, που θα σου κρατήσει συντροφιά.

Δεν ξέρεις τι να διαβάσεις; Σου πρότειναν κάτι κι αναρωτιέσαι αν σου ταιριάζει; Κάθε άνθρωπος είναι και μια διαφορετική προσωπικότητα και το κριτήριο επιλογής είναι πάντα υποκειμενικό. Ειλικρινά εύχομαι οι επιλογές μου και η δομή με τις οποίες τις παρουσιάζω και αναλύω να φανούν χρήσιμες στην απόφασή σου του τι να διαβάσεις και μετά θα χαρώ να μάθω την άποψή σου. Άλλωστε θέλησα να έρθω κοντά σου μετά από τόσα χρόνια που διαβάζω κι εγώ βιβλία για να αλληλοβοηθηθούμε. Πελαγωμένοι μπροστά στην πληθώρα των τίτλων που μας καλούν κοντά τους, ας κάνουμε μαζί το βήμα προς τον επόμενο νέο χάρτινο φίλο μας.

Μπορείς να περιπλανηθείς στη σελίδα είτε κατά είδος είτε κατά συγγραφέα ή εκδοτικό οίκο, να χαζέψεις τα εξώφυλλα, να διαβάσεις την περίληψη ή έστω μέρος των κειμένων μου. Αν πατήσεις πάνω στον τίτλο των βιβλίων ή τον εκδότη, θα κατευθυνθείς στο site του οίκου για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες ή παραπλήσιου περιεχομένου βιβλία ενώ αν πατήσεις πάνω στον συγγραφέα θα κατευθυνθείς στo Bookia, για πληρέστερη εργογραφία του ατόμου που σ’ ενδιαφέρει.

Το site που επισκέπτεσαι δεν έχει να κάνει με αγορές, πωλήσεις ή ανταλλαγές βιβλίων, επομένως ό,τι επιλέξεις είναι διαθέσιμο στο βιβλιοπωλείο ή στα αντίστοιχα sites ηλεκτρονικών αγορών.

Εύκολο δεν είναι; Εμπρός λοιπόν! Ξεκινάμε! Πάρε μαζί σου κέφι και καλή διάθεση και φύγαμε για το επόμενο βιβλιο-αεροδρόμιο!

Πάνος Τουρλής
Βιβλιοκριτικός
info@vivliokritikes.com